Vuoden 2023 avustukset, sponsorit ja maksut
Korpilahden MARTTI r.y.Julkaistu: 16.05.2023 21.42

Vuoden 2023 avustukset, sponsorit ja maksut

Seuramme toiminta perustuu vapaaehtoistoimintaan, joukkueiden jojot ja valmentajat tekevät työtään täydellä sydämmellä ja haluavat mahdollistaa joukkueiden harjoittelun ilman korvausta työstä. Samoin johtokunta pyörii vapaaehtoistoiminnan avulla ja kustannukset ympärivuotisessa toiminnassa on saatu pidettyä matalana.

Kustannuksia seurallemme syntyy pelitoiminnasta ja normaalien pelivarusteiden uusimisesta. Haluamme kotipeleissä myös mahdollisuuden kioskin pitämiselle, näin normaalien tarvikkeiden hankinta, grillit ja katokset vaativat aika-ajoin uusimista, unohtamatta ensiapuvarusteita. Joukkueemme muodostuvat aina kahden ikäisistä pelaajista, joskus "yli-ikäisiä" pelaajia on liikaa ja luvat on näihinkin maksullisia. Tärkeintä toiminnassamme on kuitenkin tarjota jokaiselle lapselle mahdollisuuden pelaamiseen ja siksi myös tarjoamme maksuhelpotuksia tilanteissa, että lapsi ei muuten pääsisi harrastamaan.

Seuratoiminta vaatii aina tietenkin kehittämistä ja tästä syystä myös kotisivujen ylläpitoon ja viestintään kuluu pieni osuus kuukausittain varoja. Seuramme tavoite ei ole kasvattaa kassavirtaa ja siitä syystä esimerkiksi viime syksynä saimme päättäjäisissä tarjota jokaiselle pelaajalle pienen lahjan, näin saamme pidettyä toimintamme periaatteen lasten ympärillä.

Mistä seuramme saa varoja?
Tämä kaikki toiminta pyörii jäsenmaksun 10€ ja kausimaksun (90€ sarjatoiminnassa olevat ja 40€ pallokoulu) lisäksi yhteistöillä ja avustuksilla, joita olemme saaneet vuonna 2023 Jyväskylän kaupungilta, Korpilahden Osuuspankilta, Lion Club Korpilahdelta ja DNA Oyj.

DNA Oyj on uusin sponsorimme vuonna 2023 ja miksi he haluavat meitä tuke perustuu tähän:
"Lasten ja nuorten urheilun tukeminen on DNA:lle tärkeää – meille se merkitsee hyvän fiiliksen ja liikunnan ilon mahdollistamista, on laji sitten mikä hyvänsä.”.


Terkuin Korpilahden Martin puheenjohtaja Janika Savonen