Ilves Fun Cup, Martti 2015
2014/2015Julkaistu: 19.10.2023 09.20

Ilves Fun Cup, Martti 2015

Hienosti sujunut syyskausi huipentui syyskuun puolessa välissä Tampereella Ilveksen Fun Cup turnauksessa! Turnaus oli vaarassa peruuntua, koska vettä satoi kaatamalla saavuttuamme Vuoreksen kentälle. Sade kuitenkin hellitti ja turnaus pelattiin! Pelitahti oli tiukka, aamupäivän aikana pelattiin 4 peliä! Martti iloitteli ensimmäiset kaksi peliä voitoilla, kolmas pelattiin isäntäjoukkue Ilvestä vastaan tiukasti tasan. Viimeisessä ottelussa vähän jo nuupahdettiin ja tappio tuli, mutta upea epävirallinen 3.sija oli aivan huikea suoritus!

Joukkueen taitotaso on kehittynyt kovaa vauhtia. Kaikki pelaajat saivat onnistumisia, maininnan ansaitsee ainakin Jesper joka teki enimmäisen maalinsa! Visa ja Eelis keräsi katseita ja palloja huikeilla suorituksillaan maalivahtina. Onkin hienoa, että joukkueesta löytyy useampi innokas Veska!

Jimin, Niilon ja Artturin pelisilmä ja pallotaidot olivat tälläkin kertaa kultaa. Aida teki sitkeeä työtä niin puolustuksessa kuin vastustajan maalilla, ainakin kahden osuman arvoisesti. Myös Verneri oli läpi turnauksen tärkeä pelaaja vastustajan maalilla. Verneri pääsi vetämään myös kaikkien himoitseman rangaistuspotkun!

En malta odottaa mitä tuleva kausi tuo tullessaan! Mutta nyt siirrytään lämpöiseen, eli futsalin pariin talvikaudelle! Joukkue on ilmoitettu futsal sarjaan, joten pallotuntuma tulee pysymään myös talven ajan!

Mikäli joku vielä kotona miettiin futisharrastusta, kannustan kokeilemaan! :)

Kiitos valmentaja Tommi ja huoltojoukot! Meillä on huikeat pikkufutaajat!

Eliisa JoJo

Joukkueen uusimmat uutiset