Jalkapallon huumaa!
2014/2015Julkaistu: 11.06.2024 15.08

Kun vaan treenaataan kovasti ja pidetään mieli korkealla voidaan onnistua ja niin me onnistuttiin koko joukkueena.

10 vuotiaiden joukkue pelasi upean turnauksen lauantaina Jyskässä Vaajakosken FCV n kovatasoisia joukkueita vastaan. Ensimmäisessä pelissä Martti oli voitossa kiinni pelin viimeisiin minuutteihin asti, kunnes vastustaja pääsi tasoittamaan ja peli päättyi 1-1. Uula oli molemmat peli huippuvireessä ja teki ensimmäisen pelin ainoan maalin. Eelis onnistui hienosti maalissa ja nappasi ottelusta vihreän Fair play kortin.

Toisessa pelissä lähdettiin jahtaamaan kauden avausvoittoa. Martti jaksoi tehdä töitä koko 40min, jokainen pelaaja antoi kauden parastaan! Oliver J teki kolme perässäkäistä maalia ja Uula laukoi päälle vielä yhden osuman. Martti voitti pelin 4-2. Ansaitusti vihreä kortti Oliverille!

Isot taputukset menee joukkueen valmentajalle Ossille, joka on auttanut löytämään kadoksissa olleen joukkuehengen ja sitä myöten lapset rohkeuden pelata omalla taitotasollaan!

Torstaina matkustetaan Petäjävedelle missä vastassa Pet Pet ja SäyRi. Joukkueen kesäkausi päättyy kesäkuun lopussa pelattavaan HeinäCup turnaukseen .